De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Bc58 pols-bloeddrukmeter bc 58 beurer 659.16  conrad

Bc58 pols-bloeddrukmeter bc 58 beurer 659.16

De pols-bloeddrukmeter 58 weet te overtuigen door de grote zwarte display met touchscreen. Hiermee kunt u snel en eenvoudig uw bloeddruk meten, de gemeten waarden opslaan en... Klik verder voor meer info.

Prijs 49.99

Bekijken in de winkel »


Bc58 pols-bloeddrukmeter bc 58 beurer 659.16 koop je o.a bijHet complete overzicht van bloeddrukmeters voor controle van je (hoge) bloeddruk!

Welkom bij bloeddrukmeter24! Wij verzamelen alle (hoge) bloeddrukmeters van diverse grote webwinkels in 1 site! Heel handig, als je op zoek bent naar een hoge bloeddruk meter!

Een hoge bloeddruk is niet gezond. Het is daarom ook verstandig om regelmatig jouw bloeddruk op te meten en te controleren. Hiervoor heb je een bloeddrukmeter nodig. Deze bevestig je over het algemeen met een band om je arm of pols, pomp je op, en het apparaat geeft aan hoe hoog de bloeddruk is.

Wanneer de bloeddruk te hoog is, herhaal de meting dan de volgende dag. Meet alleen wanneer je ontspannen bent, bijvoorbeeld vroeg in de morgen. Indien de meting over meerdere dagen te hoog is, ga dan naar de dokter.