De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Medisana 51080  bcc

Medisana 51080

De MTX bovenarmbloeddrukmeter is de nieuwe standaard in precisie en gebruiksgemak. Als u uw bloeddruk altijd nauwkeurig in de gaten wilt houden, kun u niet zonder dit apparaat. Het is gebruiksklaar, nauwkeurig, en eenvoudig te gebruiken. De MTX is betrouwbaar, meldt hart ritme stoornissen en kan hoge bloeddruk tijdens de zwangerschap vroeg ontdekken. Hij stelt een diagnose volgens de richtlijnen v

Prijs 53.99

Bekijken in de winkel »


Medisana 51080 koop je o.a bijHet complete overzicht van bloeddrukmeters voor controle van je (hoge) bloeddruk!

Welkom bij bloeddrukmeter24! Wij verzamelen alle (hoge) bloeddrukmeters van diverse grote webwinkels in 1 site! Heel handig, als je op zoek bent naar een hoge bloeddruk meter!

Een hoge bloeddruk is niet gezond. Het is daarom ook verstandig om regelmatig jouw bloeddruk op te meten en te controleren. Hiervoor heb je een bloeddrukmeter nodig. Deze bevestig je over het algemeen met een band om je arm of pols, pomp je op, en het apparaat geeft aan hoe hoog de bloeddruk is.

Wanneer de bloeddruk te hoog is, herhaal de meting dan de volgende dag. Meet alleen wanneer je ontspannen bent, bijvoorbeeld vroeg in de morgen. Indien de meting over meerdere dagen te hoog is, ga dan naar de dokter.