De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Medisana 51152 mts  bcc

Medisana 51152 mts

Extra grote display. Diagnose volgens de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie.\n\nVolautomatische bloeddrukmeting! Diagnose volgens de richtlijnen van de WHO d.m.v. een kleurenschaal.\n\n- Weergave van classificatie van de bloeddruk volgens WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) door middel van kleuren\n- Groot display voor systole, diastole en hartslag, makkelijk af te lezen\n- Aantal gehe

Prijs 29.95

Bekijken in de winkel »


Medisana 51152 mts koop je o.a bijHet complete overzicht van bloeddrukmeters voor controle van je (hoge) bloeddruk!

Welkom bij bloeddrukmeter24! Wij verzamelen alle (hoge) bloeddrukmeters van diverse grote webwinkels in 1 site! Heel handig, als je op zoek bent naar een hoge bloeddruk meter!

Een hoge bloeddruk is niet gezond. Het is daarom ook verstandig om regelmatig jouw bloeddruk op te meten en te controleren. Hiervoor heb je een bloeddrukmeter nodig. Deze bevestig je over het algemeen met een band om je arm of pols, pomp je op, en het apparaat geeft aan hoe hoog de bloeddruk is.

Wanneer de bloeddruk te hoog is, herhaal de meting dan de volgende dag. Meet alleen wanneer je ontspannen bent, bijvoorbeeld vroeg in de morgen. Indien de meting over meerdere dagen te hoog is, ga dan naar de dokter.