De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Medisana bloeddrukmeter ihealth 52301  bcc

Medisana bloeddrukmeter ihealth 52301

De iHealth van MEDISANA ? een compleet nieuwe discipline in persoonlijke gezondheidszorg. Transformeer de iPad, iPod of iPhone tot een bloeddrukmeter met de Medisana iHealth. Deze innovatieve methode wordt geleverd met dockingstation en manchet. Dankzij de speciale app worden bloeddruk en pols met 1 druk op de knop gemeten en opgeslagen. Een revolutionair product, een sprong voorwaarts in Personal

Prijs 134.99

Bekijken in de winkel »


Medisana bloeddrukmeter ihealth 52301 koop je o.a bijHet complete overzicht van bloeddrukmeters voor controle van je (hoge) bloeddruk!

Welkom bij bloeddrukmeter24! Wij verzamelen alle (hoge) bloeddrukmeters van diverse grote webwinkels in 1 site! Heel handig, als je op zoek bent naar een hoge bloeddruk meter!

Een hoge bloeddruk is niet gezond. Het is daarom ook verstandig om regelmatig jouw bloeddruk op te meten en te controleren. Hiervoor heb je een bloeddrukmeter nodig. Deze bevestig je over het algemeen met een band om je arm of pols, pomp je op, en het apparaat geeft aan hoe hoog de bloeddruk is.

Wanneer de bloeddruk te hoog is, herhaal de meting dan de volgende dag. Meet alleen wanneer je ontspannen bent, bijvoorbeeld vroeg in de morgen. Indien de meting over meerdere dagen te hoog is, ga dan naar de dokter.